2012. január 9., hétfő

A bejgli utóélete

Lazítós hétvége volt. Olyannyira, hogy még élményfürdőben is voltunk a férjemmel. Nagyszülők bevállalták Vilikét, így volt pár szabad óránk, és pihentünk. Jó volt.


Maradt még karácsonyról bejglink, és mindenki csak kerülgeti már. Aztán olvastam a bejglipudingról, gondoltam, kipróbálom. 
Felszeleteltem, és egy kivajazott jénaiba tettem. 






Majd leöntöttem ezzel: 500ml tej, 50g cukor, 30g liszt, 2 tojás sárgája összekeverve, és közepes tűzön kicsit besűrítve. Nem írják, de én tettem hozzá még fél csomag vaníliás pudingport is. 
Aztán 180 fokon 15 percig sütöttem. Nagyon finom lett. Olyasmi, mint a mákos guba. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése