2012. január 11., szerda

Mire jó még a cserépkályha

Ez a vacsora tegnap készült. Még nyáron ettem ilyet, a keresztfiam anyukájának volt az ötlete. Sütögettünk, és gondoltuk teszünk a parázsra is krumplit, tudjátok alufóliában. Aztán jött az ötlet, hogy tegyünk bele szalonnát is. Hmm... Nagyon jó lett.
Ez a napokban eszembe jutott. Na de hol süssük meg? Hát ott a cserépkályha.



A krumplit megpucoltam, de igazából nem fontos. Bevagdostam, és a résekbe szalonnát tettem. Nyugodtan be lehet jól vágni, az alufólia összetartja. Aztán mikor jó parázs lett (este újra begyújtottunk) betettem őket. Kb. 50 percig sültek, de lehet, hogy elég lett volna 40 perc is. Friss salátát készítettem hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése